Skip to main content

Unikátní prostor nedaleko Olomouce: Pivovar Buchťák

 

Hledáte místo pro pořádání své další nezapomenutelné akce? Pak jste na správném místě! V pivovaru Buchťák nedaleko Olomouce vám nabízíme možnost uspořádat vaši událost přesně podle vašich představ a za výhodnou cenu.

 

Privátní pronájem pro vaše soukromí

Pivovar Buchťák umožňuje pronájem svých prostor výhradně pro vaši akci. To znamená, že si můžete být jisti, že budete mít dostatek prostoru a soukromí pro vaši událost.

 

Prostory pro až 100-150 lidí

Naše prostory jsou dostatečně velké a pohodlné pro akce až pro 100-150 osob. Bez ohledu na to, zda pořádáte svatbu, firemní večírek nebo rodinnou oslavu, v Pivovaru Buchťák najdete dostatek místa pro všechny vaše hosty.

 

Kompletní cateringové služby

S nabídkou kuchyně, cateringu a občerstvení vám rádi pomůžeme zajistit, aby vaši hosté měli plné žaludky a byli spokojeni. A s vlastním barem ve vašich prostorách budou mít vaši hosté vždy na dosah oblíbené nápoje. Možnost pronájmu i prázdného baru s vlasními nápoji.

 

Neomezená konzumace piva

Jedním z hlavních taháků pivovaru Buchťák je neomezená konzumace našich pivních specialit. Od tradičního piva po ovocné a speciální druhy, včetně nealkoholických variant – vaši hosté si mohou vychutnat širokou škálu chutí po celou dobu akce. U nás se nestane, že by pivo došlo!

 

Rozmanité možnosti akcí

Pivovar Buchťák je vhodný pro různé druhy událostí, včetně svateb, firemních akcí, dětských oslav a mnoha dalších. Naše prostorné a pohodlné prostory jsou ideální pro každou příležitost.

 

Vhodné pro oslavy

Díky odlehlejšímu umístění pivovaru a absenci sousedů nemusíte mít obavy z rušení. Využijte možnost uspořádat oslavu, která může trvat až do ranních hodin.

 

Zvolte Pivovar Buchťák pro vaši další událost a dejte svým hostům jedinečný zážitek, který si budou pamatovat! Náš tým je připraven vám pomoci s plánováním a realizací akce, která přesně odpovídá vašim potřebám a přáním. Buďte součástí naší pivní rodiny a rezervujte si svůj termín ještě dnes!