Skip to main content

Když se řekne „dětské dny“, představíme si záplavu smíchu, veselých her a soutěží, které dospělým způsobí vrásky na čele a v dětech vzbudí radost a rebelii. Naše akce jsou zábavné, čímž se často dostáváme na hranu slušného vychování, ale přece jen dětské dny nejsou primárně o výchově a tak lehké upuštění od pravidel není na škodu. Ale klid. Dospělí, nemusíte se obávat nudy, můžete si vypít panáka bez použití ruk, ať si užijete taky svůj moment slávy.

 

1. Jezení indiánků na čas bez ruk

V této soutěži nejde jen o to, kdo to dokáže udělat nejrychleji. Je to spíš o eleganci a grácií, kterou soutěžící při této úloze projeví. Když vidíte ty malé mistry jak se snaží dostat indiánky do úst bez pomoci rukou, je to jako sledovat umělce při svém nejlepším vystoupení. A pro ty dospělé, kteří by možná chtěli trochu zazářit, máme speciální výzvu – vypít panáka bez použití rukou. Takže, kdo z vás bude mít větší šmrnc a eleganci? Zvládnete to?

 

2. Hod technikou do dálky

Starý telefon nebo klávesnice nejsou jen starými kousky, které leží v šuplíku snad v každé domácnosti. Jsou to potenciální nástroje pro výhru! Kdo dokáže zahodit tyto artefakty do dálky s největší elegancí a precizností? Možná vás překvapí pocit uvolnění, nedej bože vítězství, když v sobotu odpoledne odhodíte telefon do dálky.

 

3. Plivání bonbónu do dálky

Trochu rebelství nikomu neublíží, že? A když je to v rámci soutěže, tak to snad ani nejde proti pravidlům slušného vychování. Takže vemte bonbón, nadechněte se a ukažte, jak daleko dokážete dostat svůj sladký projektil!

 

4. Hádání hlášek a písniček z filmů a seriálů

Česko je země, která má ve svém srdci filmové hlášky. A co takhle si dát malou testovací zkoušku? Kdo uhodne nejvíce hlášek a písniček z našich oblíbených filmů a seriálů, může se cítit jako skutečný filmový guru. Pro inspiraci přikládáme jednu z našich zpracovaných soutěží (již brzy)

 

5.A pak ty, které už znáte…

Jistě, znáte to – chůze na chůdách, běh na bungee laně, podlézání tyče, střelba z NERF pistolí nebo luku a samozřejmě skákání v pytli. Tyto klasické soutěže nezestárnou a vždy vzbudí vzrušení u dětí i dospělých.

 

Takže bez ohledu na to, zda jste malý šotek nebo velký hráč, naše zábavné soutěže vám přinesou nezapomenutelné zážitky, spoustu smíchu a budou působit jako slušné antidepresivum ještě týden po akci