Skip to main content

Představte si svou svatbu jako vstup do světa zábavy a radosti, kde se všichni vaši hosté budou cítit jako hvězdy na rudém koberci. S našimi službami se to stane skutečností! Tak pojďme se společně podívat, proč právě my jsme tou nejlepší volbou pro váš velký den:

 

1. Ozvučení a osvětlení

Zvuk a světlo jako hvězdy našeho show
Naše značková aparatura není jen o hudbě – je to orchestrální mistrovský kousek, který přinese do vaší svatby atmosféru, o které se bude ještě dlouho vyprávět. A co říct o našem světle? Nejenže osvětluje, ale tančí s hudbou a tvoří atmosféru, jako byste byli ve svém vlastním pohádkovém světě.

 

2. DJ/ moderátor

Dvojice, která přináší zábavu i bezstarostnost. S naším DJem a moderátorem ve dvojici je zábava zaručena! Stavba aparatury je tak rychlá, že byste mohli mít podezření, že jsme v tomto profesionální tým už od narození. Moderátor je jako váš vlastní anděl strážný, který udrží vaši svatbu na správné cestě a plnou smíchu a tance.

 

3. Zábava pro všechny:

Program, který rozdělí srdce. Pro nás je zábava jako elixír života, kterým dokážeme nakazit každého. Ať už jsou vaši hosté malí či velcí, máme pro ně připravený program, který je dostane na nohy a do tanečního rytmu. Od dětských koutků až po soutěže pro dospělé, každý najde něco, co si zamiluje.

 

4. Plný Sklad Možností

Prostor pro vaše fantazie. Máme na výběr z toho nejlepšího vybavení, které vaši svatbu promění ve skutečný zábavní park. Ať už toužíte po popcornu nebo karaoke, máme to všechno a ještě víc. A pro ty, kteří chtějí něco opravdu drsného? Ano, i plamenomety jsou součástí naší nabídky!

 

5. Zábavné hry

Překvapení, která přináší smích. Zapomeňte na nudu! Naše zábavné hry jsou jako šmrnc v kytici, který dodává svatebnímu dni tu správnou chuť. Svatební kočár a rok s novomanželi mají všichni a vy můžete také, ale můžete být i originální a neotřelí. Zajistíme, že vaše svatba bude jedinečná a nezapomenutelná.

 

Takže co říkáte? Máme vaši pozornost? Jsme připraveni vytvořit ten nejlepší svatební zážitek, který bude trvat navždy! Nebo minimálně do rozvodu.